PARTIZAN DONEO ODLUKU: Poznato šta će biti sa Brunom Kaboklom

Tanjug

08. 06. 2024. u 08:07

PREDSEDNIK košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da će košarkaš Bruno Kaboklo ostati u klubu, ali da mora da plati kaznu.

ПАРТИЗАН ДОНЕО ОДЛУКУ: Познато шта ће бити са Бруном Кабоклом

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Mijailović se osvrnuo na prethodnu sezonu u kojoj Partizan izgubio finala u Kupu Radivoja Koraća, ABA ligi i Superligi Srbije, dok je u Evroligi klub završio na 11. mestu.

- Teško mi pada svaki poraz, a posebno poraz u večitim derbijima. Sezona je bez ikakve dileme neuspešna. Želeli smo u TOP 8 fazu Evrolige, želeli smo da odbranimo ABA ligu, borimo se za trofeje u Srbiji. Nismo uspeli u tome, a potajno sam se nadao da možemo i više u odnosu na prethodnu sezonu, kada smo bili jako blizu plasmana na finalni turnir Evrolige, kada smo osvojili ABA ligu, ali nismo odradili prelazni rok onako kako smo se nadali. Nismo imali željenu hemiju, a samim tim ni rezultate, izjavio je Mijailović gostujući u podkastu "Telkast".

Bruno Kaboklo je svojevoljno napustio Partizan pre početka finalne serije Superlige Srbije protiv Crvene zvezde i otišao u Orlando.

- Platiće kaznu, ali on ostaje u Partizanu, rekao je Mijailović.

Predsednik Partizana ističe da njegov klub nije imao sreće u nekim utakmicama i da mu je posebno žao navijača.

- Ekipu formira sportski sektor, a čelnici kluba su tu da obezbede neophodna finansijska sredstva. Moram da naglasim da je sezona bila protkana velikim brojem mečeva koje smo gubili na jednu loptu. Žao mi je zbog navijača, nismo imali ni sreće, a naravno da ćemo raspravljati o odgovornosti za sezonu koja je ostala iza nas, zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TRUDILA SAM SE DA BUDEM JAKA: Pevačici pred izlazak na binu rekli da joj je član porodice preminuo