"NIKOLA JE NA SPISKU": Selektor Srbije o Jokiću

Novosti online

09. 06. 2024. u 13:33 >> 13:33

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić rekao je da se Nikola Jokić nalazi na spisku za Olimpijske igre.

НИКОЛА ЈЕ НА СПИСКУ: Селектор Србије о Јокићу

FOTO: FIBA.Basketball

- Još uvek se sva takmičenja u Evropi nisu završila, neki od naših kandidata su još zauzeti. Najvažnije je da budu zdravi, jer ako budu, onda svi kandidati na spisku će se odazvati. Olimpijske igre su poseban izazov za svakog sportistu i sigurno je da će se svi pozvani igrači odazvati pozivu  - rekao je Pešić gostujući na RTS-u.

Pitanje svih pitanja koje zanima sve, pa i naciju jeste da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije. Usledio je kratak odgovor.

- Nikola je na spisku. To sam već rekao -  rekao je Pešić.

Pešić je još i punoj snazi, nema nameru da ide u penziju, o tome čak i ne razmišlja, već da samo gleda koji ga izazovi čekaju.

- Reprezentacija je ispred mene. To je nešto što nas okupira, pravi nam dodatnu motivaciju i izazov. Ne planira se kao što se nekad planiralo - rekao je Pešić.

Od 26. jula do 11. avgusta košarkaše Srbije očekuje olimpijski turnir u Lilu i Parizu, a aktuelni vicešampioni sveta u grupi će igrati sa SAD, Južnim Sudanom i ekipom koja će vizu izboriti na kvalifikacionom olimpijskom turniru u julu.

BONUS VIDEO SAT I PO PRED DERBI: Ogroman broj zvezdaša u hali - "pre roka"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO