NEKA NOVA ZVEZDA: Crveno-beli otpustili dva stranca! Počelo veliko renoviranje za juriš na top 8 Evrolige

Novosti online

10. 06. 2024. u 15:31

Crvena zvezda je nastavila da na "letnjoj košarkaškoj pijaci" pravi važne poteze.

НЕКА НОВА ЗВЕЗДА: Црвено-бели отпустили два странца! Почело велико реновирање за јуриш на топ 8 Евролиге

EuroleagueTV

Naime, nakon što je litvanski košarkaški reprezentativac Rokas Giedraitis produžio saradnju sa crveno-belima, a u klub koji je osvojio i ABA ligu i srpsko prvenstvo stigao novi centar Uroš Plavšić, te je potom kapiten Zvezde i rekorder crveno-belih po broju odigranih utakmica i osvojenih trofeja Branko Lazić produžio ugovor, došli su na red i prvi odlasci.

I to dva, odjednom.

Tobi i Gilespi više nisu košarkaši Zvezde!


KK Crvena zvezda je obavestio javnost da Majk Tobi i Fredi Gilespi nisu više članovi tog kluba. Obojica igrača imali su ugovore koji su istekli sa poslednjom utakmicom u takmičarskoj sezoni 2023/2024.

"Klub ovom prilikom želi da se zahvali Majku i Frediju na svemu što su učinili noseći dres Crvene zvezde, ali i predstavljajući naš klub van terena. Posvećenost koju su pokazali kao deo ovog kluba i tima do poslednjeg dana, čak i kada su mogli da se vrate svojim kućama i imali dozvolu kluba za to, govori da smo izabrali dobre ljude koji su stavili interes Crvene zvezde i tima ispred svojih ličnih", ističu crveno-beli.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama