SVETISLAV PEŠIĆ ZAGRMEO U NIŠU: Vaš je problem što pričate samo o Nikoli Jokiću, dosadno je!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

12. 06. 2024. u 13:49

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije uskoro će se okupiti i početi pripreme za Olimpijske igre, a pitanje koje mnoge mori jeste - hoće li Nikola Jokić igrati u reprezentaciji Srbije. O tome je danas na Univerzitetu u Nišu govorio selektor Srbije Svetislav Pešić.

СВЕТИСЛАВ ПЕШИЋ ЗАГРМЕО У НИШУ: Ваш је проблем што причате само о Николи Јокићу, досадно је!

FOTO: A. Ilić

Nakon dobijanja počasnog doktorata Univerziteta u Nišu, selektor Svetislav Pešić stao je pred novinare, gde je istakao da mu je velika čast da bude prvi sportski radnik na niškom univerzitetu sa zvanjem počasnog doktora nauka.

Nakon čega je usledilo jedno pitanje o Nikoli Jokiću, odnosno njegovom nastupu za reprezentaciju. Upitan je selektor "da li brine da će se Nikola Jokić odazvati pozivu u nacionalni tim, s obzirom na to da se nalazi na širem spisku".

- To je proces koji se dešava od kada sam došao. Svi igrači koji mogu da unaprede uspeh reprezentacije su na spisku i u svakodnevnoj komunikaciji sa nama. Naravno, to što se vi pre svega bavite Nikolom Jokićem, to je vaš problem. Ne govorim o Nikoli kao ličnosti i igraču. Voleo bih, kao što bi i on voleo, da počnete da pričate o ekipi. Mislim da je svakome dosadno što moram svakodnevno na neki način da objašnjavam Nikolu, zašto je on došao ili nije došao. Ovo jedino u Srbiji može da se desi, ovo je jedna lepa svečanost, molim vas da mi ne kvarite raspoloženje.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška