ČIMA MONEKE U PARTIZANU!? Oglasio se bivši NBA košarkaš

Novosti online

14. 06. 2024. u 08:04

Vest da je Čima Moneke blizu Partizana odjeknula je poput bombe...

ЧИМА МОНЕКЕ У ПАРТИЗАНУ!? Огласио се бивши НБА кошаркаш

Foto: Evroliga

Prvo su se pojavile priče da će Vanja Marinković pojačati Partizan, a za sada se definitivno zna samo da je završio svoju karijeru u Baskoniji. Takođe, pojavila se informacija i da je Kodi Miler Mekintajer na pragu Crvene zvezde.

Sada je u centru pažnje bio Moneke, koji se oglasio na društvenoj mreži "X" gde je objavio tzv. gif Drejmonda Grina, na kom as Golden Stejta unezvereno gleda oko sebe, očigledno zbunjen.

To je odgovor krilnog košarkaša na vesti o interesovanju Partizana za njegove usluge. Poruka je jasna – košarkaš tima iz Vitorije ne zna o čemu se radi.

Podsetimo, prethodno je portal "Telesport" preneo da su crno-beli sav fokus sa Marija Hezonje prebacili na Monekea, te da im nije problem ni da plate obeštećenje Baskoniji.

Ipak, posle ove reakcije Monekea čini se da je taj posao daleko od realizacije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za pola miliona - evo koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)