LESOR NAKON TITULE U GRČKOJ: Zahvalan je navijačima Panatinaikosa, pa pomenuo i ''grobare''

Filip Milošević

16. 06. 2024. u 10:10

Nekadašnji centar Partizana a sada as Panatinaikosa Matijas Lesor, zahvalio se navijačima nakon osvojenog prvenstva Grčke, a onda ponovo pomenuo i ''grobare''.

ЛЕСОР НАКОН ТИТУЛЕ У ГРЧКОЈ: Захвалан је навијачима Панатинаикоса, па поменуо и гробаре

FOTO: EPA

Dao je izjavu nakon osvajanja trofeja.

- Lagao bih da je isti osećaj osvojiti Evroligu i prvenstvo. Teško je ne biti na nogama posle sjajnih stvari u Evropi koje smo uradili. Ali su nas navijači zaustavljali, govoreći nam koliko im ta titula znači. Evroliga je sjajna, ali je šampionat nešto veće za njih, kako bi mogli da šetaju ulicom i kažu prijateljima iz Olimpijakosa da su osvojili titulu, a ne oni. Ovo znači i nama,rekao je on.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Rekli su mu da je postao ljubimac navijača:

–Jesam li?Mislio sam da im je omiljeni Slukas. Volim i ja njih. To je veoma bitno. Kao što rekoh, dali su nam zaista ludu podršku. Srećan sam što sam igrao pred navijačima Partizana, ali i grčkim simpatizerima Panatinaikosa. Zadovoljan sam pored sebe imati takve navijače koji mi pokazuju toliko ljubavi. Ne uzimam to zdravo za gotovo. Veoma mi je važno imati podršku takvih ljudi, zaključio je Lesor.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: EURO 2024: Navijači Srbije dočekali fudbalera pred hotelom u Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

UEFA BEZ MILOSTI PREMA ALBANCIMA: Žestoka kazna zbog vređanja Srba, provokator Daku suspendovan zbog sramnog skandiranja