RIVAL SRBIJE U PROBLEMU: Ostaju bez kapitena na Olimpijskim igrama

Novosti online

17. 06. 2024. u 17:26

Košarkaška reprezentacija Litvanije, potencijalni rival Srbije na Olimpijskim igrama, moraće bez glavnog igrača u Portoriko.

РИВАЛ СРБИЈЕ У ПРОБЛЕМУ: Остају без капитена на Олимпијским играма

Foto: Profimedia

Kako je objavljeno, Litvanci će u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Portoriku biti bez njihovog najboljeg igrača i kapitena Jonasa Valančijunasa.

Jonas je ostao bez ugovora i slobodan je igrač pa se neće odazvati selektoru Maksvitisu u periodu između 2. i 7. jula za pomenuti kvalifikacioni turnir.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

- Jonas definitivno želi da igra za reprezentaciju, osiguranje nije problem. Uslov koji ne možemo da ispunimo jeste taj da Jonas mora da bude zdrav početkom jula kada potpisuje ugovor. To niko ne može da garantuje. Osamnaest godina, Jonas je razumeo potrebe nacionalnog tima, a ako se situacija drastično ne promeni, sada će Litvanija morati da razume Jonasa - rekao je generalni sekretar Košarkaškog saveza Litvanije Mindaugas Balčijunas.

Litvancima neće biti lako, u Pariz ide samo pobednik turnira – Litvanija je u grupi sa Meksikom i Obalom Slonovače, a u drugoj grupi su Italija, Portoriko i Bahrein.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Pobednik turnira u Portoriku na Igrama će biti u C grupi sa reprezentacijama Srbije, SAD i Južnog Sudana.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)