KATASTROFALNE VESTI PRED OLIMPIJSKE IGRE: Jedan od najvažnijih igrača košarkaške reprezentacije Srbije ne ide u Pariz

Novosti online

18. 06. 2024. u 07:30

Srpska košarkaška reprezentacija bi mogla da se suoči sa ozbiljnim problemom pred predstojeće Olimpijske igre u Parizu, jer bi mogla da nastupi bez Vladimira Lučića.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ПРЕД ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Један од најважнијих играча кошаркашке репрезентације Србије не иде у Париз

Screenshot: RTS

Lučić, koji je pre početka ove sezone bio povređen, propustio je početak sezone i uključio se u igru kasnije od svojih saigrača iz Bajerna.

Povreda kolena koja ga je mučila osam meseci sprečila ga je da učestvuje i na Mundobasketu u Manili, gde je Srbija osvojila srebrnu medalju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Meridian sport" piše da se oporavljao od povrede zbog koje je bio van terena osam meseci i koja ga je sprečila da nastupi na Svetskom prvenstvu, te da ga je sve to nateralo da ozbiljno razmisli da li i koliko može da pomogne reprezentaciji ovog leta.

FOTO: ItaBasket

 

Lučić je bio neizostavan deo srpske reprezentacije, osvojio je srebro na Evrobasketu 2017. godine, a bio je ključni igrač i na Mundobasketu 2019. i kontinentalnom takmičenju 2022. godine.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, selektor Srbije Svetislav Pešić je objavio spisak igrača za Pariz, među kojima se nalazi i Nikola Jokić, jedan od najistaknutijih srpskih košarkaša.

Srbija će se u grupnoj fazi takmičiti protiv Sjedinjenih Američkih Država i Južnog Sudana, dok četvrti učesnik grupe još uvek nije poznat.

Olimpijske igre za košarkaše počinju 27. jula.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?