A PRIČALI STE DA NE VOLI... Nikola Jokić opalio basketicu u kraju, i to kako (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2024. u 07:46

IGRA košarku jer je porastao veliki, njega to ne zanima, samo želi da odradi... Neke su od stvari koje se mogu čuti o Nikoli Jokiću, ali istina je skroz drugačija.

А ПРИЧАЛИ СТЕ ДА НЕ ВОЛИ... Никола Јокић опалио баскетицу у крају, и то како (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

MVP NBA lige pred start priprema sa reprezenacijom "puni baterije" u Somboru. Sa Bobijem Marijanovićem je nedavno uhvaćen u noćnom provodu, u goste mu je dolazio i kapiten Srbije Bogdan Bogdanović, pa su zajedno uživali u trkama konja...

Ali poslednji potez Jokića nas je oduševio, nije propustio priliku i da odigra basket sa svojim drugarima u kraju. Iz Sombora nam stiže video-snimak najboljeg centra NBA lige kako sa prijateljima igra basket, bez velike pompe, što se kaže, iz ljubavi.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I nema popusta, čini se da se Nikola više trudi negoli u nekom ligaškom meču svoga Denvera. Svaka čast, Srbine, odlična uvertira za Pariz.

Podsećanja radi, nakon eliminacije Denvera u polufinalu Zapadne konferencije postavljalo se pitanje da li će Nikola Jokić ovog leta obući dres reprezentacije Srbije i predvoditi naš tim na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na veliko oduševljenje ljubitelja košarke u Srbiji odgovor je potvrdan, a veliku uloge je imao i predsednik naše države Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo