JANAKOPULOS ŽESTOKO KAŽNJEN: Osam meseci zabrane dolaska na utakmice grčkog prvenstva i ''udarac'' po džepu za vlasnika Panatinaikosa

Filip Milošević

19. 06. 2024. u 22:09

Vlasnik Košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos suspendovan je na osam meseci odlukom grčkog sportskog suda koja je doneta danas.

ЈАНАКОПУЛОС ЖЕСТОКО КАЖЊЕН: Осам месеци забране доласка на утакмице грчког првенства и ударац по џепу за власника Панатинаикоса

Foto: Printskrin

Kako stoji u saopštenju suda, vlasniku prvaka Evrope i Grčke zabranjuje se prisustvo na utakmicama grčkog prvenstva, a moraće da plati finansijsku kaznu u iznosu od 35 hiljada evra zbog "poteza i izjava koje unižavaju ugled sporta i događale su se pre, tokom i posle utakmica".

Pored Janakopulosa, novčanu kaznu moraće da plati i Panatinaikos i to u iznosu od 50.000 evra, zbog istih razloga. 

Janakopulos je kažnjen zbog dešavanja na petoj, odlučujućoj utakmici finala plej-ofa grčkog prvenstva, u kojoj je Panatinaikos pobedio večitog rivala Olimpijakos i osvojii titulu. Vlasnik kluba je bio prisutan na toj utakmici, uprkos tome što mu je već bila uručena suspenzija u trajanju od tri meseca, mada se on odmah žalio na tu odluku.

Janakopulos je kažnjen i jer se sudijama obraćao tokom utakmice u više navrata i vikao na njih dok su išli prema svlačionici po završetku utakmice.

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi izašao na trening Srbije nakon meča sa Engleskom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?