SLOVENIJA NE MORA DA BRINE: Luka Dončić će igrati za reprezentaciju dok god bude mogao da hoda

Filip Milošević

22. 06. 2024. u 12:41

Generalni menadžer Dalasa Niko Herison uveren je da će Luka Dončić da igra za Sloveniju u kvalifikacijama za Olimpijske igre i pored toga što je povređen.

СЛОВЕНИЈА НЕ МОРА ДА БРИНЕ: Лука Дончић ће играти за репрезентацију док год буде могао да хода

FOTO: FIBA.Basketball

Lukino stanje i tokom finalnih mečeva NBA lige nije bilo dobro, igrao je sa povredom, a Herison smatra da će on igrati za Sloveniju i u kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Povreda mu neće predstavljati problem.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- To je verovatno jedna od njegovih najvećih radosti. Dokle god može da hoda, verovatno će igrati za njih. To je moje očekivanje - rekao je Niko

Potom je nastavio da u superlativu govori o Luki.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Mi ne bismo bili ovde bez Luke i morate to da shvatite. Isto tako nećemo uspeti da dođemo tamo gde želimo bez Dončićeve najbolje verzije. Posle treće utakmice sve je bilo na njegovim plećima, kritikovali su ga žestoko. Sa svim tim se izborio, videli ste četvrtu utakmicu, pokazao je karakter pobednika. Spreman je da se bori sa svim izazovima i biće samo bolji. Ima samo 25 godina, igrao je veliko finale i video šta mora da uradi još, šta treba da poboljša. Biće sigurno bolji. Mučio se, bio je u bolovima, ali on je ratnik. Igra kroz bol i povrede. Jednostavno, to je Luka. Voli da igra - rekao je generalni menadžer Dalasa.

Slovenija će igrati u grupi A kvalifikacija za Olimpijske igre u Pireju sa selekcijama Hrvatske i Novog Zelanda.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!