NIKAD NIKO KAO ONI! Francuzi pocepali NBA draft

Novosti online

27. 06. 2024. u 09:31

Košarkaški klub Oklahoma izabrao je noćas igrača Crvene zvezde Nikolu Topića kao 12. pika na draftu NBA lige u Njujorku.

НИКАД НИКО КАО ОНИ! Французи поцепали НБА драфт

Foto AP

Prvi pik je francuski košarkaš Zakari Rizaše, koga je izabrala Atlanta.

Njegov sunarodnik Aleks Sar je drugi pik, a izabrao ga je Vašington.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Francuska je tako postala prva zemlja posle SAD koja među prvih 10 pikova ima trojicu svojih igrača, pošto je Tiđane Salo izabran kao šesti od Šarlota.

"Znam da su mnogi Francuzi bili budni celu noć kako bi gledali. Ovo je sjajno za francusku košarku i srećan sam što sam deo nečeg posebnog za moju zemlju. Mislim da će još mnogo igrača moći da dođe u NBA ligu i napravi nešto veliko. Zaista sam srećan što sam deo toga", rekao je 19-godišnji Rizaše.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Hjuston je kao trećeg pika izabrao Rida Šeparda, kao četvrtog San Antonio je izabrao Stefona Kasla, a Detroit je izabrao Rona Holanda kao petog.

Šarlot je kao šestog pika izabrao Tiđanea Salona, sedmi pik je Donovan Klingen koga je izabrao Portland. Roba Dilignema je kao osmog izabrao San Antonio, Memfis je Zeka Idija izabrao kao devetog, a Juta Kodija Vilijamsa kao 10. pika.

Druga runda drafta održaće se noćas.

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO