GORI HUMSKA! Partizan naciljao strašno pojačanje

Novosti online

27. 06. 2024. u 13:51

POTPUNA rekonstrukcija crno-belog tima je počela

ГОРИ ХУМСКА! Партизан нациљао страшно појачање

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Partizan se aktivno priprema za narednu sezonu, a najnovije vesti govore da bi u njihove redove uskoro mogao da stigne Sterling Braun, najbolji igrač Albe iz Berlina u prethodnoj sezoni.

Prema informacijama Mocart sporta, pregovori između Partizana i Sterlinga već neko vreme traju i sve ukazuje na to da će ovaj američki internacionalac uskoro obući crno-beli dres.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Braun je prošlu sezonu proveo u Albi iz Berlina gde je bio jedan od najsjajnijih igrača, uprkos teškoj sezoni kluba koji je završio na poslednjem mestu tabele Evrolige. 

FOTO: M. Vukadinović

 

Prosečno je beležio 11,2 poena, 3,3 skoka i 2,4 asistencije po meču, demonstrirajući svoju sposobnost da dominira na parketu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Pre dolaska u Evropu, Braun je imao iskustvo u NBA ligi igrajući za timove poput Milvokija, Hjustona, Dalasa i Los Anđeles lejkersa, gde je sticao dragoceno iskustvo i razvijao svoju košarkašku karijeru.

Pored Sterlinga Brauna, Partizan je takođe u pregovorima za angažman Marija Nakića i Arijana Lakića, dok se spominje interesovanje za Ajzaka Bongu, što ukazuje na ambiciozne planove kluba iz Humske za narednu sezonu.

BONUS VIDEO "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI: Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti