VOLEO BIH DA OSTANEM U PARTIZANU: Igrač koji je pokupio simpatije navijača u završnici sezone poslao poruku upravi

Novosti online

29. 06. 2024. u 19:09

KOŠARKAŠKI klub Partizan u novu sezonu ući će sa znatno drugačijim sastavom, a o svemu je govorio i hrvatski reprezentativac Džejlen Smit.

ВОЛЕО БИХ ДА ОСТАНЕМ У ПАРТИЗАНУ: Играч који је покупио симпатије навијача у завршници сезоне послао поруку управи

FOTO: M. Vukadinović

On je sa reprezentacijom Hrvatske kojoj predstoji kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, te je u razgovoru za tamošnji “Index.hr” govorio o planovima sa crno-belima.

– Nadam se povratku. Već nedelju dana nisam razgovarao ni sa kim iz kluba. Mojoj porodici se dopada Beograd, tako da bih voleo da ostanem u Partizanu – rekao je Smit, pa se nadovezao na saradnju sa Željkom Obradovićem.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– To je svakako izazov, ali i veliko iskustvo. Kada sam dolazio u Partizan znao sam da je najveći trener. Mnogo sam naučio od njega. Sada definitivno znam više o košarci u odnosu na prošlo leto kada sam bio sa reprezentacijom.

Govorio je i o finalnoj seriji KLS 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Teško mi je kada se setim toga. Mislim da bismo pobedili tu drugu utakmicu. Usledio bi povratak u Pionir i imali bismo šansu za titulu, ali nikada nećemo da saznamo šta bi bilo. Ustvari, nismo ni očekivali da ćemo da igramo srpsku ligu. Pobedili smo Megu u tri utakmicu, a onda smo izgubili prvu od Zvezde. U drugoj smo igrali stvarno dobro, ali onda su oni govorili “sr**a” o našim igračima i treneru, pa su naši navijači o njihovom treneru i predsedniku, pominjane su i žene igrača… Nisam potpuno upoznat sa svime što se desilo, ali tako je kako je. Veoma čudna situacija.

Za kraj, Smit se dotakao srpske publike.

– Ljudi prosto obožavaju košarku, to je kao stil života. Navijači od rezultata zavisi način na koji žive i ponašaju se. Shvataju košarku vrlo lično. U Hrvatskoj nije tako ozbiljno kao u Srbiji. Šest godina sam bio u Nemačkoj, u Italiji takođe ni približno nije tako. Saigrači mi govore da je to više od košarke. Na početku nisam verovao, ali definitivno su u pravu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI: Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti