OD GOTOVOG VERESIJA: Crna gora pobedila samu sebe u meču protiv Brazila

Novosti online

02. 07. 2024. u 16:18

Košarkaška reprezentacija Brazila savladala je selekciju Crne Gore rezultatom 81:72 u prvom meču kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Parizu 2024.

ОД ГОТОВОГ ВЕРЕСИЈА: Црна гора победила саму себе у мечу против Бразила

FOTO: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Iako je Crna Gora od početka nametnula svoj ritam i tokom tri četvrtine imala solidno vođstvo, čak i dvocifrenu prednost, Brazilci se nisu predavali. Na krilima sjajnog Bruna Kabokla, polako su istopili predonst "đetića" i uspeli da se približe da bi na početku poslednje deonice uspeli da dođu u vođstvo.

Početvrtom periodu utakmice, došli su na naplatu svi promašaji koji su se desili za ekipu koju sa klupe predvodi Aleksandar Petrović, pa su "karioke" počele da pogađaju i za tri poena. Upali su Crnogorci u nervozu i počeli da gube lopte i prave lične greške, a Brazilci su to znali da iskoriste i došli do vrlo važne pobede na putu ka Olimpijskim igrama.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Bruno Kaboklo sa 25 poena i 9 skokova, a pratio ga je Marselinjo Uertas sa 17. Kod Crnogoraca najbolji je bio nekadašnji igrač Crvene zvezde Marko Simonović 15 poena, dok je Nikola Vučević dodao 17.

Crna gora će sutra od 14.30 igrati protiv selekcije Kameruna, dok je Brazil slobodan.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje