ŠPANCIMA NEĆE BITI LAKO: Bahami se uopšte ne šale! Finci pali posle preokreta na turniru u Valensiji

Novosti online

02. 07. 2024. u 19:33

Košarkaška reprezentacija Bahama savladala je selekciju Finske rezultatom 96:85 na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Valensiji.

ШПАНЦИМА НЕЋЕ БИТИ ЛАКО: Бахами се уопште не шале! Финци пали после преокрета на турниру у Валенсији

FOTO: FIBA.Basketball

Od kako su izvučene kuglice i žrebom određeno ko će igrati na kom turniru, Španija je u Valensiji bila apsolutni favorit, po imenima nije izgledalo da će neko moći da ih ugrozi, ali danas su Bahami pokazali da mogu da budu prijatno iznenađenje na ovom turniru.

Iako nemaju iskustva na velikim takmičenjima, ova karipska selekcija ima tri vrsna NBA igrača Badi Hilda, Diandre Ejtona i Erik Gordona. Ovaj trio bio je dovoljan da ubeleže prvu pobedu na velikoj sceni i to posle preokreta.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Prva deonica je završena sa minimalnom prednošću Bahama, dok je u drugoj Finska povela i stekla poprilično lepu prednost.

Drugo poluvreme počelo je potpuno u znaku Bahama. Dominirao je NBA trio pomoću kojeg su dobili ovaj segment igre rezultatom 26:13.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

U poslednjoj deonici su strpljivo zadržali prednost i uspeli da upišu veoma važan trijumf na putu ka eliminacionoj rundi kvalifikacionog turnira u Valensiji.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor