BODIROGA DOBIO VELIKO POVERENJE EVROLIGE: Donete važne odluke pred novu sezonu

Tanjug

04. 07. 2024. u 15:40

GENERALNA skupština akcionara Evrolige, koja je održana danas, rešila je neka ključna pitanja koja se tiču budućnosti evropske košarke.

БОДИРОГА ДОБИО ВЕЛИКО ПОВЕРЕЊЕ ЕВРОЛИГЕ: Донете важне одлуке пред нову сезону

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Dejan Bodiroga jednoglasno je dobio poverenje za produženje mandata na čelu Evrolige. Izvršni direktor ostaće Paulijus Motijejunas, na period od četiri godine. 

Usvojeni su pravilnici takmičenja za sezonu 2024/25, kao i liste učesnika Evrolige i Evrokupa. Takođe, odobren je kalendar takmičenja za narednu sezonu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Skupština je odobrila finansijski izveštaj za sezonu 2023/24. Pored toga, usvojena su nova pravila o finansijskoj stabilnosti i fer-pleju koja će doprineti održivosti i transparentnosti takmičenja.

Direktor za suđenje Daniel Herazuelo podneo je izveštaj o sezoni 2023/24, koji je uključivao predložena poboljšanja u regrutaciji, edukaciji, nadzoru i tehnološkim protokolima za sudije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ove odluke naglašavaju posvećenost organizacije unapređenju kvaliteta takmičenja i osiguranju dugoročne stabilnosti i fer-pleja u evropskoj košarci.

Podsetimo, u narednoj sezoni nastupaće oba srpska kluba, Crvena zvezda i Partizan. 

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!