DA SE ČOVEK PREKRSTI I DESNOM I LEVOM: DŽikić ne veruje kako je Gruzija ostala bez Olimpijskih igara, ovo je za istoriju košarke! (VIDEO)

Novosti online

04. 07. 2024. u 18:32

GRUZIJA neće učestvovati na Olimpijskim igrama u košarci, a ishod bi možda bio drugačiji da se nije dogodila neverovatna situacija u samom finišu utakmice.

ДА СЕ ЧОВЕК ПРЕКРСТИ И ДЕСНОМ И ЛЕВОМ: Џикић не верује како је Грузија остала без Олимпијских игара, ово је за историју кошарке! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/X/@EurohoopsTR

Reprezentacija koju sa klupe predvodi Aleksandar Džikić imala je prednost od dva razlike - 96:94 na 2,8 sekudni do kraja. Takva pobeda joj nije bila dovoljna da prođe u polufinale. Da bi to uradili morali su da slave najmanje 19 razlike.

U tim trenucima jedan igrač Filipina je izvodio slobodna bacanja, promašio je drugo, a Goga Bitadze je pokušao da postigne autokoš kako bi meč otišao u produžetke u kojima bi Gruzija pokušala da dođe do željene prednosti.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ipak, košarkaš Orlando medžika je promašio zicer i tako definitno ostvaio ekipu bez Olimpijskih igara. Srpski trener Aleksandar Džikić nije mogao da veruje šta se dogodilo i u neverici je gledao prema bivšem igraču Mege i Budućnosti.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, pored Filipina iz grupe B1 u polufinale se plasirala i Letonija.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVE SCENE! Navijači Turske pravili haos posle ispadanja sa Eura: Brutalna tuča, policija zasuta vatrometom