"HVALA VAM": Hrvatski reprezentativac se biranim rečima oprostio od Partizana

Novosti online

13. 07. 2024. u 17:46

PARTIZAN je zvanično ostao bez još jednog košarkaša. Hrvatski reprezentativac Džejlen Smit napustio je Beograd i preselio se u Bahčešehir, koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić. Naturalizovani Amerikanac obratio se nakon završetka odiseje u srpskom klubu navijačima.

ХВАЛА ВАМ: Хрватски репрезентативац се бираним речима опростио од Партизана

FOTO: KK Mornar/Media pro/ABA liga

Pomalo je ovaj transfer i začudio, pošto je Smit iz Evrolige prešao u Evrokup, međutim, kako navode inostrani mediji on u svom ugovor ima i klazulu prema kojoj veoma lako može da se vrati u najjači rang evropske košarke.

Od njega se oprostio i Partizan, koji je poslao lepu poruku, ali je isto uradio i Džejlen Smit putem svog Instagram profila.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Hvala Partizanu na prilici, ovih šest meseci su bili rolerkoster, ali neverovatno iskustvo. Hvala mojim saigračima, trenerima, članovima stručnog štaba na tome što su ovo iskustvo u Beograd učinili neverovatnim. Nadam se da ćemo u budućnosti svi biti zajedno malo duže vreme, ali za sada svima u Partizanu želim da kažemo samo, hvala vam - napisao je Džejlen Smit.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN FOTOGRAFIJE: Pronalazak koji je promenio svet