SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA! Evo gde možete gledati meč između Srbije i Australije

Novosti online

16. 07. 2024. u 08:12

Košarkaška reprezentacija Srbije ulazi u završnu fazu priprema za Olimpijske igre, a posle uspešnih prijateljskih utakmica protiv Holandije i Francuske, sada ih očekuju dueli protiv Australije i Sjedinjenih Američkih Država na mini-turniru u Abu Dabiju.

СРБИЈА ЈЕ ОВО СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА! Ево где можете гледати меч између Србије и Аустралије

FOTO: FIBA.Basketball

Momci iz Okeanije su skupo „prodali kožu“ protiv Amerikanaca, jer su SAD uspele da slave tek sa 98:92.

To samo potvrđuje da ćemo gledati pravi spektakl danas od 18.00 između Srbije i Australije, a prenos ćete moći da ispratite na RTS 1.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

„Kenguri“ možda deluju slabije nego prethodnih godina, ali je tu sada zvezda Hjustona Džok Lendejl koji je protiv SAD postigao 20 poena uz sedam skokova, šest asistencija i dve ukradene lopte.

Tu je i Džoš Gidi, mladi košarkaš Tandera koji je po završetku sezone trejdovan u Čikago. Protiv SAD je stigao do 17 poena, osam skokova i sedam asistencija. Tu su i Peti Mils, Metju Delavedova, Dante Egzum koji je nekada nosio dres Partizana i Duop Rit koji je igrao za Zvezdu. Nema nikakve dileme da ćemo gledati spektakl.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da podsetimo, olimpijski turnir za srpske košarkaše startuje 28. jula kada će u Lilu sa početkom od 17.15 časova odmeriti snagu sa selekcijom SAD, a zatim slede dueli protiv Portorika tri dana kasnije u istom terminu, a grupnu fazu "orlovi" završavaju 3. avgusta kada će se od 21 čas sastati sa Južnim Sudanom.

BONUS VIDEO "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)