NIKOLA JOKIĆ U NEVERICI! Gori internet zbog onoga što se desilo Srbinu protiv Australije (VIDEO)

Novosti online

17. 07. 2024. u 11:08

Srbija je poražena u prvom meču na turniru u Abu Dabiju od Australije, a danas će igrati sa SAD u novoj proveri pred Olimpijske igre u Parizu.

НИКОЛА ЈОКИЋ У НЕВЕРИЦИ! Гори интернет због онога што се десило Србину против Аустралије (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Najbolji igrač sveta Nikola Jokić odigrao je dobro protiv "kengura", ali zbog onoga što mu se desilo pred meč postao je centralna tema na internetu. Naime, momak iz Sombora je ostao u čudu kada je shvatio da njegov dres nije na klupi, kao što je to i očekivao.

Problem trostrukog najkorisnijeg igrača NBA lige munjevito je rešio ekonom nacionalnog tima Jovica Aničić, na olakšanje svih prisutnih.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nikolin dres je srećom bio u svlačionici, pa je posle svega ova situacija dobila epitet komične i anegdote, koja se širi internetom.

Jokić je zabeležio po 14 poena i skokova uz samo dva promašaja iz igre, ali to nije bilo dovoljno da "orlovi" izbegnu poraz.

Podsećanja radi, Srbija će u sredu u 18 časova igrati protiv selekcije Sjedinjenih Država, a poslednje provere pred Olimpijske igre imaće u duelima sa Japanom (21. jul) i sa Grčkom u „Beogradskoj areni“.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽULIJU ROBERTS NA VIMBLDONU NIKO NIJE PREPOZNAO: Skroz se promenila (FOTO)