ESPN OBJAVIO LISTU NAJBOLJIH SPORTISTA: Amerikanci se poklonili Jokiću, gde je Đoković?

Novosti online

18. 07. 2024. u 09:15

Najveći američki sportski medij na svetu "ESPN" odlučio je na napravi listu 100 najboljih sportista 21. veka, a među njima će svoje mesto naći dvojica Srba.

ЕСПН ОБЈАВИО ЛИСТУ НАЈБОЉИХ СПОРТИСТА: Американци се поклонили Јокићу, где је Ђоковић?

FOTO: Tanjug/AP

Novinari poznatog medija su odlučili da rangiraju sportiste po svim kategorijama u top 100. Do sada su odrađene tri četvrtine posla, a onaj potencijalno najkontroverzniji još uvek nije objavljen.

Objavili su listu od 26. do 100. mesta, a srpski košarkaš Nikola Jokić zauzeo je veoma visoko 28. mesto.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Radi se o srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, igraču Denver nagetsa, kojeg je ESPN postavio na visoko 28. mesto. Kao ključna dostignuća Jokića navode da je 2023. godine bio šampion NBA lige, da je bio MVP NBA finala, da je šest puta bio Ol-star igrač, pet puta u NBA timu, te da je tri puta bio MVP ligaškog dela i jednom MVP finala Zapadne konferencije.

FOTO: Tanjug/AP

Među njima su legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher, koji je postavljen na 29. mesto, Dven Vejd je zauzeo poziciju 35, Kevin Durent 39, Dirk Novicki 41, Janis Adetokumbo 42, Tijeri Anri 48, Zinedin Zidan 50, Stiv Neš 51, Luka Modrić 55, Kilijan Mbape 65, Džejson Kid 69, Ronaldo Nazario 87, Ronaldinjo 94, Zlatan Ibrahimović 95.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Očekuje se da ugledni američki medij izbaci i najboljih 25 sportista, gde će svakako svoje mesto naći i srpski teniser Novak Đoković. Uostalom, najbolji je teniser svih vremena i jedan od najboljih sportista ikada.

Osvojio je 24 grend slem titule i stigao do pet Laureus nagrada za najboljeg sportistu godine.

BONUS VIDEO PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!