SELEKTOR GA NIJE RAZUMEO! Oglasio se momak koji nedostaje Srbiji i demantovao Pešića

Novosti online

18. 07. 2024. u 11:11

Iako je nedavno odjeknula vest da se Stefan Jović povukao iz reprezentacije i da iskusnog pleja posle dugogodišnjih nastupa za ''orlove'' više nećemo gledati u dresu Srbije, to nije istina!

СЕЛЕКТОР ГА НИЈЕ РАЗУМЕО! Огласио се момак који недостаје Србији и демантовао Пешића

FOTO: FIBA.Basketball

Stefan Jović je u intervjuu za ''Sportal'' rekao da nije odustao od nacionalnog dresa.

- Ja nisam odustao, ali... On je meni posle Svetskog prvenstva rekao: "Kouč, ja ne bih više!" Zajedno smo leteli, čim smo krenuli iz Manile, on je posle sat vremena leta došao do mene i seo. Znao sam šta me čeka čim je seo pored mene. Bili smo skoro u Nišu zajedno, dobio sam neko priznanje tamo i sve je super, ali Stefan nije spreman da igra - rekao je Pešić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nisam mu rekao, i to je jedna stvar, sedeli smo, pričali, i ja sam mu rekao, 'kouč, ja mislim da je to to što se tiče sledećeg leta'. Nisam se oprostio od reprezentacije kao što su svi mislili, kao što svi pišu u poslednje dve nedelje. Jednostavno, želim da budem tu sa roditeljima i to je jedini razlog zašto nisam ovog leta tu. I onako, uz čašicu vina mi je rekao, 'nemoj sada da mi to govoriš u ovom trenutku' - kroz smeh će Jović o reakciji Pešića, zatim se nadovezao:

- Rekao sam: Ja se izvinjavam, ali samo da znate da sledeće leto neću biti tu. Kasnije je moja supruga bila na toj vrućoj stolici, i onda je krenula priča o vraćanju Stefana celog ovog leta. Isto je išla cela priča, ali sam prelomio da ovo leto budem ovde i to su jedini razlozi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: FIBA

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)