"NISAM JOŠ ZA PENZIJU" Svetislav Pešić najavio povratak u Evroligu: Čekam poziv, još uvek oklevaju

Novosti online

18. 07. 2024. u 13:25

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije u završnim je pripremama za Olimpijske igre, a Svetislav Pešić je nemačkim medijima govorio o novim izazovima.

НИСАМ ЈОШ ЗА ПЕНЗИЈУ Светислав Пешић најавио повратак у Евролигу: Чекам позив, још увек оклевају

FOTO: FIBA.Basketball

Iako se Srbija priprema za Pariz 2024, "Bild" je Pešića pitao - šta posle? 

- Nisam još za penziju. Dosad tokom karijere sam uvek planirao u okviru četvorogodišnjeg olimpijskog ciklusa. Videćemo... Spreman sam i čekam Markov poziv, ali on još uvek okleva - rekao je Pešić za "Bild".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsećanja radi, Marko Pešić je prvi čovek minhenskog Bajerna, kluba za koji je popularni "Kari" radio od 2012. do 2016. godine. 

Sadašnji selektor Srbije je 2014. sa Bajernom osvojio titulu državnog prvaka, a sada bi potencijalno mogao da preuzme člana Evrolige ukoliko dođe do dogovora.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pešić ima 74 godine. Sa Barselonom je 2003. postao šampion Evrope.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!