SVE OČI UPRTE U JOKIĆA: "Ima priliku da ućutka sve u Srbiji, ali..."

Novosti online

22. 07. 2024. u 13:10

Košarkaška reprezentacija Srbije se priprema za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, a svakako da je jedna od glavnih tema košarkaške javnosti nastup Nikole Jokića za "orlove". Ovim pitanjem se pozabavio i specijalizovani košarkaški sajt "Basket njuz".

СВЕ ОЧИ УПРТЕ У ЈОКИЋА: Има прилику да ућутка све у Србији, али...

FOTO: M. Vukadinović

Novinar ovog sajta Oracio Gauči dao je svoj komentar na Jokićev nastup u reprezentaciji Srbije ovog leta.

Na samom početku rekao je da Jokić pored svih priznanja koje je osvojio ima priliku da ovog leta dodatno uveća svoj saldo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 - Lista njegovih uspeha bi ostavila popriličan utisak čak i da se radi o nekome ko završava karijeru, ali Jokić još nema ni 30 godina i u prajmu je svoje karijere, sa prilikom da dodatno uveća svoja dostignuća. Lista njegovih uspeha bi ostavila popriličan utisak čak i da se radi o nekome ko završava karijeru, ali Jokić još nema ni 30 godina i u prajmu je svoje karijere, sa prilikom da dodatno uveća svoja dostignuća - navodi se.

"BasketNews" zaključuje tekst postavljanjem jasnog pitanja – da li Nikola Jokić može da popravi reputaciju tokom Olimpijskih igara u Parizu?

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 - Jokić će imati priliku da ućutka sve u Srbiji koji sumnjaju u njegove liderske sposobnosti i posvećenost reprezentaciji. Međutim, ako rezultat ponovo bude negativan, njegov odnos sa reprezentacijom, ali i javnosti, možda to bude znak da mu nikada neće biti suđeno - zaključuje se u tekstu.

BONUS VIDEO: PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)