NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA BRATA NIKOLE JOKIĆA! Strahinja se ovim rečima branio u policiji

Novosti online

25. 07. 2024. u 11:32

Strahinja Jokić (41), brat Nikole Jokića, koji je uhapšen zbog tuče na utakmici Denver Nagetsa, moraće da se 21. avgusta pojavi u sudu, gde će biti ponovo saslušan.

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА БРАТА НИКОЛЕ ЈОКИЋА! Страхиња се овим речима бранио у полицији

Foto: Printskrin

Stariji Jokić, koji je optužen za napad trećeg stepena i prekršaj, pojavio se u Okružnom sudu u Denveru u utorak. 

Mediji u SAD uspeli su da dođu u posed policijskih dokumenata u kojima piše šta je Strahinja rekao:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Kada su ga policajci kontaktirali, Strahinja Jokić im je rekao da smatra da nije učinio ništa loše jer je branio starijeg čoveka kog poznaje dugo vremena."

Incident se dogodio 22. aprila, a sve su snimile kamere u Denverovoj "Bol areni", i to tokom druge utakmice plej-ofa protiv Los Anđeles Lejkersa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Policajci su prvi put saznali za žestoku svađu na TikTok snimku na kojem se vide članovi porodice Jokić kako se svađaju sa neidentifikovanim navijačem na tribinama - navodi policija Denvera o hapšenju Jokića. 

Ovo nije prvi put da je Strahinja Jokić u nevolji sa policijom zbog nasilničkog ponašanja. Uhapšen je 2019. godine jer je navodno gušio i gurao ženu.

Strahinja i njegov brat Nemanja imali su "verbalnu razmenu" sa navijačem na tribinama. Kada je policajac iz Denvera nekoliko dana kasnije saslušao napadnutog čoveka, on je imao posekotine i modrice oko i ispod levog oka. Čak mu je dijagnostikovan i potres mozga.

Žrtva je tvrdila da ju je napao "veliki momak sa irokezom" i da ga ničim nije izazvao. U početku, navodno, nije želeo da podnese tužbu protiv Jokića jer se plašio odmazde i brinuo za bezbednost porodice, ali se početkom maja predomislio.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?