BOMBA JE EKSPLODIRALA! Partizan u ponoć objavio ono što su svi čekali

Novosti online

26. 07. 2024. u 07:54

Klubovi iz NBA lige imali su rok do ponoći da pošalju ponudu plejmejkeru Karliku Džonsu i izvesno je da to nisu uradili, tako da će reprezentativac Južnog Sudana i definitivno postati član Partizana.

БОМБА ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА! Партизан у поноћ објавио оно што су сви чекали

FOTO: M. Vukadinović

To je na Tviteru potvrdio i predsednik kluba Ostoja Mijailović koji se oglasio nakon što je u Humskoj došao toliko čekani 26. jul.

"Eto, prošlo je 12 da bi po novom za nas ipak ostalo 11. Ali radimo i dalje", napisao je Ostoja Mijailović citirajući "laku noooć", sada već legendarnu rečenicu Novaka Đokovića sa Vimbldona, za lepše snove navijača Partizana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Džons je inače još mnogo ranije u julu potpisao ugovor sa Partizanom, međutim posle njegove blistave partije u dresu Južnog Sudana protiv SAD, kada je upisao tripl-dabl (15 poena, 11 skokova i 11 asistencija), pojavila se informacija da može da "izađe" iz ugovora u slučaju ponude iz NBA. Klubovi iz najjače lige zvanično više nemaju pravo da ga "ukradu" Partizanu, jer je njegov ugovor postao važeći i sada ne može tek tako da "izađe" iz njega.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

 

Malo posle Ostoje Mijailovića oglasio se i sam Džons koji je svojom objavom na Instagramu bacio Grobare u trans.

Podsetimo, Karlik Džons je rođen u Sinsinatiju, ima 26 godina, a nakon koledž karijere u Radfordu i Luivilu nije draftovan. Ipak Dalas mu je dao šansu u svom razvojnom timu, zatim je odigrao tri meča za Dalas, dva za Denver i sedam za Čikago, ukupno 12 NBA utakmica. Očigledno mu jue dosadilo da čeka pravu šansu i sada je rešio da dođe u Evropu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi