KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Partizan završio još jedno NBA pojačanje

Novosti online

29. 07. 2024. u 07:38

Košarkaški klub Partizan kompletira sastav za sledeću sezonu iako su zvanično potvrđeni transferi samo trojice igrača.

КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА! Партизан завршио још једно НБА појачање

Foto: Profimedia

Naime, crno-beli su doveli 11 pojačanja ovog leta, trebalo bi da sa Aleksejem Pokuševskim "zaokruži" svih 12, međutim, to nije kraj. Odmah posle njega dogovoren je dolazak i Duana Vašingtona Džuniora koji je nastupao u NBA ligi za Indijanu i Finiks. 

Američki bek, rođen u Frankfurtu (sin nekadašnjeg NBA igrača Duana Vašingtona), studirao je na Ohajo Stejtu i uvek je važio za dobrog strelca.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U sezoni 2021-22, prvoj u najjačoj ligi sveta odigrao je 48 utakmica (sedam kao starter) za Indijanu i za prosečno provedenih 20,2 minuta na terenu beležio je 9,9 poena, 1,7 skokova i 1,8 asistencija. Sledeće sezone je za Finiks upisao 31 meč (tri puta starter) i imao je učinak od 7,9 poena, 1,2 skoka i 2 asistencije.

Partizan je ovog leta ozvaničio saradnju sa Vanjom Marinkovićem, Frenkom Ntilikinom i Ifeom Lundbergom. Iz prošlogodišnjeg sastava treneru Željku Obradoviću će na raspolaganju biti samo Balša Koprivica jer se očekuje da Ognjen Jaramaz i Bruno Kaboklo, koji su pod ugovorom, uskoro napuste klub.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POBEĐUJE NADALA? IDEALAN KRAJ: Neverovatne reči španske teniske legende pred meč godine na Olimpijskim igrama