DEKI BI BIO BAŠ PONOSAN! Sin Dejana Milojevića dobio posao iz snova

Novosti online

30. 07. 2024. u 08:50

Veliki broj košarkaških zvezda, računajući i Nikolu Jokića, iz Mege je u NBA otišao zahvaljujući Dejanu Milojeviću koji je iznenada preminuo 17. januara ove godine.

ДЕКИ БИ БИО БАШ ПОНОСАН! Син Дејана Милојевића добио посао из снова

Foto: Printskrin

Očevim stopama krenuo je Nikola Milojević koji je pred novu sezonu pojačao stručni štab Mege u kom će debitovati u toj ulozi zajedno sa Petrom Radonjićem, sinom trenera Bahčešehira Dejana Radonjića.

- Trener Barać na raspolaganju ima isti stručni štab kao i prošle sezone, koji je pojačan sa još dva člana, a to su Petar Radonjić (dosadašnji trener kadetske selekcije) i Nikola Milojević koji će debitovati u ovoj ulozi - navodi se u saopštenju Mege.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ekipi koju čine Bogoljub Marković, Filip Jović, Mihailo Petrović, Andrija Jelavić, Aleksa Milenković, Mihail Milutinović, Timotej Malovec, Marko Vukčević, Sergej Macura, Dušan Tanasković, Kosta Kondić, Stefan Miljenović priključiće se još i Džek Kajil i Urban Kroflič.

Novu sezonu košarkaši Mege počinju 20. septembra protiv Krke u okviru ABA lige.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića