GOTOVO JE! Amerikanac potvrdio da je potpisao za Partizan, a nikada nećete pogoditi ko mu je ujak

Novosti online

31. 07. 2024. u 07:42

Američki košarkaš Duan Vašington novi je član Partizana, što je tokom noći sam potvrdio na svom Instagramu.

ГОТОВО ЈЕ! Американац потврдио да је потписао за Партизан, а никада нећете погодити ко му је ујак

M. Vukadinović

Prethodnih se dana spekulisalo da će Vašington postati član crno-belih, a pre nego što će klub ozvaničiti potpis, Vašington ga je preduhitrio i obradovao sve navijače koji su ga već "zapratili" na društvenim mrežama.

"Novi dom! Brate!", već je progovorio i srpski Vašington koji je tako zvanično postao četvrto pojačanje Partizana, a nezvanično već 13. pošto su se crno-beli odlučili da na drugačiji način ove sezone objave novi tim.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Duan Vašingtona Džunior je inače nastupao u NBA ligi za Indijanu i Finiks, dok je za vreme prošle sezone bio  na "dvosmernom" ugovoru u Niksima. Preciznije, igrao je u takozvanoj razvojnoj ligi i ostavio je više nego dobar utisak, dok će se sada prvi put u karijeri oprobati u Evropi. Sa Partizanom se očekuje da potpiše dvogodišnji ugovor, što je odmah jasan znak da će crno-beli za njega imati strpljenja.

Foto: Profimedia

 

Vašington (24) igra na mestu šutera, a može da se snađe i kao plejmejker. Za sada iza sebe ima ukupno 79 nastupa u najjačoj ligi sveta. Beležio je sasvim solidne brojke, na proseku je od 9,1 poen po meču uz 39% šuta iz igre (37,1% za tri poena), međutim, to nije bilo dovoljno da dobije stalan ugovor u NBA.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Novi košarkaš Partizana je inače rođen u nemačkom Frankfurtu, pošto je njegov otac Duan Vašington u to vreme nastupao u Bundesligi. U njegovoj porodici tu je još jedan slavniji košarkaš, pošto mu je Derek Fišer, petostruki NBA šampion, ujak.

BONUS VIDEO: "A PATROLE JOKIĆA NIKOLE!" Raspevani srpski navijači pred meč sa timom snova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)