VI STE PONOS SRBIJE! "Orlići" srebrni na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina

Novosti online

04. 08. 2024. u 22:14

Muška košarkaška reprezentacija Srbije do 18 osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Finskoj. U sjajnom finalu: Nemačka – Srbija 93:83 (33:19, 18:26, 16:13, 26:25).

ВИ СТЕ ПОНОС СРБИЈЕ! Орлићи сребрни на Европском првенству за играче до 18 година

FOTO: FIBA.Basketball

Fizički, a pre svega, emotivno ispražnjeni posle onakvog polufinala, izabranici trenera Vuleta Avdalovića nešto sporije su počeli. To je Nemačka maksimalno kaznila i već u prvom periodu došla do razlike koja joj je bila dovoljna za miran nastavak,

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naravno da to nije značilo da će naš tim odustati, bez borbe. Niti je. Već su do kraja prvog poluvremena Orlići uhvatili ritam, spustili prednost Nemaca, na veliki odmor otišli sa samo šest poena zaostatka, da bi poenima Sava Drazgića već posle minut i po igre u nastavku naš tim prišao na samo 53:51, uskoro je razlika bila i samo pola koša – 57:56, koliko je bilo posle poena sa penala Andreja Kostića.

Međutim, Nemačka je uvek nalazila način da odbije nalete Orlića i opet naravi beg. Tako je bilo i posle zakucavanja Kostića za 72:69, u 34. minutu. Uzvatili su serijom 6:0 za 78:69, pred poslednja dva i po minuta Nemačka je bila na 14 razlike – 89:75. Pred Orlićima je bio težak zadatak da ponovo uhvate ritam.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najefikasniji u našem timu bio je Savo Drezgić sa 30 poena, uz 6 skokova i 7 asistencija, Andrej Kostić je ubacio 23 poena, Ognjen Srzentić 13.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji