DO SADA NEVIĐEN SPEKTAKL! Evo kada i kako će KK Partizan predstaviti novi tim

Filip Milošević

13. 08. 2024. u 09:31

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da će 19. avgusta, u 20 časova, predstaviti novi tim u MTS dvorani.

ДО САДА НЕВИЂЕН СПЕКТАКЛ! Ево када и како ће КК Партизан представити нови тим

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

- Do sada neviđen način prezentacije tima! Crno-bela simfonija kao najava sezone 2024/25. Jedinstveni spoj, unikatan osećaj koji samo Partizan može da izazove! Prodaja ograničenog kontingenta ulaznica počinje u sredu, od 12 časova - stoji u klupskoj objavi.

Partizan u novu sezonu ulazi sa gotovo kompletno novim timom, iz prošlosezonske ekipe jedini koji je ostao u klubu je Balša Koprivica. Klub je do sad zvanično predstavio samo tri nova igrača, to su Vanja Marinković, Frank Nilikina i Ife Lundberg.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 12:18

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane