POSLE BEOGRADSKOG BALKONA ŠPALIR MALIŠANA U RODNOM GRADU: Dejan Davidovac u Zrenjanin doneo jubilarnu 25. olimpijsku medalju (VIDEO)

B. G.

13. 08. 2024. u 19:06

Dan nakon nezaboravnog dočeka i slavlja na balkonu u Beogradu, košarkaški reprezentativac Dejan Davidovac, došao je u rodni Zrenjanin i doneo bronzano odličje, koje je inače 25-to koje su na Olimpijskim igrama osvojili sportisti iz grada na obalama Begeja, po čemu je jedinstven u svetu.    

ПОСЛЕ БЕОГРАДСКОГ БАЛКОНА ШПАЛИР МАЛИШАНА У РОДНОМ ГРАДУ: Дејан Давидовац у Зрењанин донео јубиларну 25. олимпијску медаљу (ВИДЕО)

B, G,

Dan nakon nezaboravnog dočeka i slavlja na balkonu u Beogradu, košarkaški reprezentativac Dejan Davidovac, došao je u rodni Zrenjanin i doneo bronzano odličje, koje je inače 25. koje su na Olimpijskim igrama osvojili sportisti iz grada na obalama Begeja, po čemu je jedinstven u svetu.
 
   - Uvek se nakon velikih takmičenja vratim u grad u kojem sam rođen i počeo da igram košarku, predivan je osećaj i iznenađen sam srdačnim dočekom ovih mladih sportista, sigurno budućih šampiona - istako je Davidovac, koga su u špaliru dočekali i srdačno pozdravili učesnici drugog sportskog kampa za sportiste iz dijaspore.
 
   Deki se manirom sportsmena, kakav je oduvek, vez obzira na vrelinu i temperaturu preko 40 stepeni Celzijusa, strpljivo fotografisao sa brojnim mališanima i ispoštovao želju svakog od njih.
 
   Gradonačelnik Simo Salapura, na poklon je dobil plavi olimpijski bronzani dres reprezentacije Srbije, a za uzvrat Dejanu Davidovcu poklonio je knjigu, drugo dopunjeno izdanje knjige Olimpijska ogrlica.

Bonus video: Svečano u Zrenjaninu - Dejan Davidovac doneo olimpijsku medalju iz Pariza

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?