NBA LIGA DONELA ODLUKU: Poznato kad počinje nova sezona

Tanjug

16. 08. 2024. u 08:26

NOVA sezona NBA lige počinje u utorak, 22. oktobra, a prve večeri biće odigrane samo dve utakmice, najpre će šampioni Boston seltiksi dočekati Njujork nikse, dok će kasnije Los Anđeles lejkersi biti domaćini Minesoti.

НБА ЛИГА ДОНЕЛА ОДЛУКУ: Познато кад почиње нова сезона

Foto: Profimedia

Denver za koji nastupa naš Nikola Jokić će u prvom meču nove sezone ugostiti Los Anđeles kliperse 23. oktobra, kad će na programu biti čak 10 utakmica.

Iste večeri će Atlanta Bogdana Bogdanovića dočekati Bruklin. Šarlot, čiji dres nosi Vasilije Micić, u goste će Hjustonu, dok će Majami za koji igra Nikola Jović ugostiti Orlando.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kako je saopšteno na sajtu najjače lige na svetu, ligaški deo sezone biće završen 13. aprila.

Dva dana kasnije počeće mečevi plej-ina i završiće se 18, dok plej-of startuje 19. aprila.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

ZAŠTITIMO PRIRODU: Zdrava životna sredina je osnova zdravog društva