"HTEO SAM DA APLAUDIRAM, ALI..": Legendarni košarkaš otkrio istinu o kapitenu Srbije (VIDEO)

Novosti online

16. 08. 2024. u 09:00

Karmelo Entoni je kao i godinama unazad bio specijalni gost FIBA na velikom takmičenju i koristio svaku priliku da prati utakmice na Olimpijskim igrama.

ХТЕО САМ ДА АПЛАУДИРАМ, АЛИ..: Легендарни кошаркаш открио истину о капитену Србије (ВИДЕО)

FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Naravno, najviše je gledao svoje Amerikance, ali ni sa kim nije proveo vremena kao sa Bogdanom Bogdanovićem. Pričao je o čuvenom Bogdanovom potezu na utakmici Srbije i SAD u polufinalu Olimpijskih igara.

Posle mečeva sa Sjedinjenim Američkim Državama u polufinalu i sa Nemačkom u meču za bronzu, na kojima je kapiten predvodio Srbiju, Karmelo je morao da mu priđe i čestita.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Videlo se da su i tokom mečeva razmenili nekoliko reči, spekulisali su mediji da je čak reč o nekom sukobu, ali sada je Melo sve otkrio. Melo je znao da je Bogdan samo pokazivao ljubav.

- On (Bogdan) je moj momak. Ne, nije bilo nepoštovanje. To je bilo u realnom vremenu, prava stvar se dešavala. Svidelo mi se kako igra, bio sam u fazonu "dobar šut, Bogdane", "sviđa mi se to". Tako da je to bilo više poštovanje - rekao je Melo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Videli smo da je bio Bogdanović miljenik mnogih tokom turnira, ali za vas je nešto posebno.

- Cenim što ste stali na moju stranu, ali on je samo pokazivao ljubav. To je bilo divljenje. Ja sam, kao navijač, hteo da mu aplaudiram kada je pogodio one trojke. Hteo sam da navijam, ali opet, nisam mogao da pokažem emociju - rekao je Melo.

Karmelo Entoni je jedan od najboljih košarkaša u istoriji američke reprezentacije, ima tri olimpijska zlata, drugi je najbolji strelac nacionalnog tima, a drži i rekord po broju poena na jednoj utakmici reprezentacije SAD (37 poena protiv Nigerije 2012. godine).

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje