UŽIČANIN U OLIMPIJSKOM TIMU: Sa košarkašima do vrha sveta, a onda prijem za Eru kog su "orlovi" onoliko ishvalili

N. J.

18. 08. 2024. u 14:24

Užičanin Marko Sekulić, kondicioni trener Košarkaške reprezentacije Srbije, koja je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila bronzanu medalju, jedan je iz tima zaslužnih za vrhunski rezultat i još bolju košarku našeg nacionalnog tima.

УЖИЧАНИН У ОЛИМПИЈСКОМ ТИМУ: Са кошаркашима до врха света, а онда пријем за Еру ког су орлови онолико исхвалили

Grad Užice

Po povratku iz Pariza, čim su se utisci o dostignuću slegli, u Gradskoj kući je priređen prijem za Eru, zaduženog za fizičku spremu naših košarkaša. Sekulića je pozdravila gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević.

- Ovo je san svakog deteta koje se bavi nekim sportom. Nadam se da će osvojene medalje biti dobar primer našoj deci, da se rad i doslednost isplate. Njima bih poručio da je svaki cilj dostižan ukoliko ga dovoljno žele - rekao je Sekulić – Nadam se da će ovaj sjajni tim ostati na okupu i da će naredne godine na Evropskom prvenstvu osvojiti zlatnu medalju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Za medalju je, pored momaka koji bili na terenu, zalužan i naš sugrađanin, što nas čini još ponosnijim, naglasila je gradonačelnica Užica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!