VIŠE NEĆE NERVIRATI "GROBARE": Jabusele i Egzum nastavljaju duele u NBA ligi

Novosti online

18. 08. 2024. u 18:17

FRANCUSKI košarkaš Geršon Jabusele nervirao je navijače Partizana zbog sukoba koji je imao sa Danteom Egzumom tokom utakmice četvrtfinala Evrolige u sezoni 2022/2023. Ipak, to više neće biti slučaj, pošto igrač Real Madrida odlazi u NBA ligu.

ВИШЕ НЕЋЕ НЕРВИРАТИ ГРОБАРЕ: Јабуселе и Егзум настављају дуеле у НБА лиги

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi novinar "Atletika", Šams Čaranija, on se nalazi u ozbiljnim pregovorima sa Filadelfijom seventisiksers. Klub iz Pensilvanije mora da plati 2.500.000 dolara "kraljevićima" za otkup krilnog centra.

Jabusele je bio važna karika u reprezentaciji Francuske koja je na Olimpijskim igrama osvojila srebrnu medalju. Prosečno je postizao 14 poena. Upravo je posle tih dobrih partija poraslo interesovanje za njega.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovaj 28-godišnjak koji je bio 16. pik na draftu 2016. godine je blizu da se pridruži Filadelfiji. On je već nastupao u NBA ligi, od 2017. do 2019. godine je nosio dres Boston seltiksa.

Jabusele je u prošloj sezoni u Evroligi za Real prosečno beležio 10,8 poena, 4,4 skoka, 1,3 asistenciju i 0,9 ukradednih lopti po utakmici.

BONUS VIDEO: "MVP, MVP!" Ovako je Nikola Jokić dočekan na aerodromu "Nikola Tesla" posle Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO