ALEKSA AVRAMOVIĆ PRELOMIO! Evo gde će reprezentativac Srbije nastaviti karijeru

Novosti online

21. 08. 2024. u 10:28

Doskorašnji košarkaš Partizana Aleksa Avramović karijeru će definitivno nastaviti u ekipi CSKA iz Moskve, jer je rok za NBA ekipe da ga dovedu bio 20. avgust.

АЛЕКСА АВРАМОВИЋ ПРЕЛОМИО! Ево где ће репрезентативац Србије наставити каријеру

FOTO: Tanjug/AP

Atlanta hoksi su se raspitivali za usluge reprezentativca Srbije nakon njegovih sjajnih partija na Olimpijskim igrama, ali nije bilo konkretne ponude, pa će on karijeru nastaviti u redovima "armejaca", sa kojima je potpisao ugovor još pre početka turnira u Parizu, i u kom je postojala ta izlazna NBA klauzula.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U prethodnoj sezoni Avramović je na 24 odigrane utakmice u Evroligi u dresu Partizana prosečno beležio 10,2 poena, 1,8 skokova i 1,8 asistencija.

Naredne sezone Avramović će nastupati samo u VTB ligi sa ekipom CSKA, pošto su još uvek na snazi sportske sankcije ruskim klubovima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI "JANIK SINER"! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je Tenis Sandgren.

21. 08. 2024. u 12:31

Komentari (0)

MARINKO MADŽGALJ BI DANAS SLAVIO 46. ROĐENDAN: Večiti dečak je otišao prerano - porodica i prijatelji se još uvek ne mire sa gubitkom