ŠTA RADITE TO? Nebojša Čović posetio pripreme KK Crvena zvezda

Novosti online

21. 08. 2024. u 14:17

Košarkaši Crvene zvezde započeli su pripreme za novu sezonu u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi, a trening je posetio i predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović.

ШТА РАДИТЕ ТО? Небојша Човић посетио припреме КК Црвена звезда

FOTO:KK Crvena zvezda

Pred početak sezone 2024/25. Crvena zvezda dovela je brojna pojačanja, a među najzvučnijima su svakako Ajzea Kenan, Kodi Miler Mekintajer, te povratnik Nikola Kalinić.

Dobrodošlicu im je svima lično poželeo - Čović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Predsednik kluba je rekao da je želeo da im dirketno poželi sreću u najvažnijem periodu priprema.

Prišao je i svakog pitao - šta radi, kako izdržava, a sa trenerom porazgovarao i o njegovim utiscima o reformisanoj ekipi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovako je sumirao utiske:

 - Kao što znate, počele su pripreme našeg tima u Staroj Pazovi gde imamo izvanredne uslove za rad, uz to i neophodan mir koji je u ovom trenutku momcima najvažniji kako bi se dobro pripremili za novu sezonu. Želeo sam i lično od trenera i igrača da čujem utiske, jer je ovaj period izuzetno važan i temelj za sve ono što sledi, a vremena do prve takmičarske utakmice nema previše. Želeo sam da im prenesem i na ovaj način veliku podršku koju imaju od svih nas iz kluba. Na njima je da vredno rade i u što boljoj formi dočekaju start sezone. Istovremeno pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna, i da kupuju sezonske karte jer se dobro zna šta podrška sa tribina znači igračima i šta je donosila prethodnih sezona - rekao je Nebojša Čović za klupski sajt.

Timu će se pridružiti naknadno Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić koji su dobili malo više vremena za odmor nakon što su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama sa selekcijom Srbije.

Crvenu zvezdu očekuju brojne pripremne utakmice, a "generalna proba" biće na VTB kupu u Rusiji.

ABA liga počinje 20. septembra, dok će Evroliga startovati 3. oktobra.

BONUS VIDEO: EUFORIJA! Kretnja košarkaša na dočeku skoro "nemoguća misija" zbog oduševljenja navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!