ŠOK! NANELI SE NIJE SAMO TUKAO SA IGRAČEM ZVEZDE! Isplivao "prljav veš" iz svlačionice Partizana tokom jednog meča Evrolige

Novosti online

22. 08. 2024. u 06:52

Veliku prašinu u evropskoj košarkaškoj javnosti podigle su reči Džejmsa Nanelija, doskorašnjeg krilnog košarkaša Partizana.

ШОК! НАНЕЛИ СЕ НИЈЕ САМО ТУКАО СА ИГРАЧЕМ ЗВЕЗДЕ! Испливао прљав веш из свлачионице Партизана током једног меча Евролиге

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Povod za Nanelijeve reči bila je izjava koju je Mijailović dao u sredu:

- Uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Nismo se ni oprostili od njega - rekao je prvi čovek kluba iz Humske.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Jedan od korisnika mreže X upitao je Nanelija da li se tukao ili je bio napadnut.

Potom je 34-godišnji krilni košarkaš napisao sledeće:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Oh, ovo je kleveta jer sam ja reagovao u samoodbrani. Ostoja, hajde sada, nemojmo da govorimo o pravilniku. Ne smete da govorite ovo, a da me ne plaćate na vreme dve godine. Izgleda da se stavke ugovora primenjuju samo ako ih igrači ne ispunjavaju. Zautstaviću se ovde - napisao je Naneli.

Na pitanje da li je bilo neophodno da javno govori o ovoj temi, Naneli je odgovorio:

- Da li je bilo neophodno da on (Ostoja Mijailović) govori moje ime zajedno sa neistinama?

FOTO: ABA liga/Drgana Stjepanović

 

Na konstataciju da je Naneli bio prihvatljiv upravi Partizana dok je bio u klubu, a sad odjednom nije, Naneli je napisao:

- Eto vidite, pitajte Balšu kakav sam.

Balša Koprivica je jedini aktuelni igrač Partizana koji je nosio dres tima i u prethodnoj sezoni, a iz prethodnih intervjua poznato je da ova dvojica košarkaša imaju veoma dobar odnos i da je Naneli bio neka vrsta mentora srpskom centru.

Američki internacionalac rekao je i da nije tužio Stefana Lazarevića jer mu je rečeno „da bi to predugo trajalo.“

Svoje informacije o ovom sukobu izneo je i portal Basketnjuz.

- Kontaktirali smo sa Partizanom za komentar, a klub je potvrdio da je Naneli primio svoje zarade u celosti i da je jedini izuzetak kazna za koju je dobio tokom poslednjeg mesec prethodne sezone - piše litvanski sajt.

FOTO: ABA liga/Drgana Stjepanović

 

Takođe, Basketnjuz navodi, pozivajući se na svoje izvore, da je Naneli u prethodnoj sezoni bio uključen u „barem još jedan fizički sukob”. Ovaj portal piše i da su Nanelija „emocije savladale tokom poluvremena jedne evroligaške utakmice.”

Nema informacija o tome o kojoj se utakmici radi, kao ni sa kim je Naneli bio u spomenutom „fizičkom sukobu”.

Džejms Naneli je u prethodne dve sezone nosio dres Partizana i veoma je popularan među navijačima crno-belih. U sredu se Partizan i zvanično zahvalio iskusnom Amerikancu na svemu što je ostvario u redovima „parnog valjka“, iako se u javnosti u prethodnim nedeljama spekulisalo da bi Naneli mogao da se vrati u klub iz Humske.

Incident o kojem je Mijailović govorio odnosi se na fizički sukob Nanelija i Stefana Lazarevića, krilnog igrača Crvene zvezde na dan treće utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige.

Naneli je dao izjavu u policiji opisavši šta se dogodilo, a trener Željko Obradović doneo je odluku da Naneli ne nastupi na meču koji je Partizan na kraju izgubio. Naneli se zagrevao kada je odluka o njegovom neigranju dospela u javnost. Ovaj košarkaš potom nije bio među registrovanim strancima za KLS.

Naneli je profesionalnu karijeru počeo 2012. u grčkoj Kavali, a igrao je još u Razvojnoj NBA ligi, Atlanti, Filadelfiji, Estudijantesu, Makabi Ašdodu, Fenerbahčeu, Minesoti, Hjustonu, Olimpiji iz Milana, Šangaj šarksima i Makabiju iz Tel Aviva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

Zašto ljudi pravdaju i brane počinioca masakra u Gimnaziji u Sanskom Mostu?