NIKOLA JOKIĆ ODUŠEVIO MALIŠANE U SOMBORU: Još jednom pokazao kakav je čovek (FOTO)

Novosti online

23. 08. 2024. u 19:45

Pre nego što će da otputuje u Ljubljanu na oproštajnu utakmicu Gorana Dragića, Nikola Jokić je iznenadio mališane na jednom džudo turniru u Somboru.

НИКОЛА ЈОКИЋ ОДУШЕВИО МАЛИШАНЕ У СОМБОРУ: Још једном показао какав је човек (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

U trenutku kada se jedan klub iz Sremske Mitrovice spremao za borbe, popularni Nikola Jokić kako ga popularno u Americi zovu - "Džoker" pojavio se i fotografisao sa njegovim članovima.

Tokom posete sali, Jokić je imao priliku da upozna dečake i devojčice iz Sremske Mitrovice, provede vreme sa njima i da se zajedno fotografiše.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Osim što su mladi džudisti bili zadovoljni svojim takmičenjem, najveće oduševljenje za njih je bio susret sa ovom svetskom sportskom zvezdom. Presrećni zbog prilike da upoznaju Nikolu Jokića, ovi talentovani sportisti će zauvek pamtiti ovaj trenutak kao jedno od najlepših iskustava u svojoj mladoj karijeri.

Ovime je Jokić još jednom pokazao koliko voli sport generalno i da mu nije neobično da pruži podršku onima koji je zaslužio.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje