ČOVIĆ O PETRUŠEVU: "Razmišljamo o njemu i nikom drugom, videćemo još!"

Novosti online

24. 08. 2024. u 11:27

PREDSEDNIK KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da su ciljevi za narednu sezonu odbrana sva tri domaća trofeja, kao i eventualni ulazak u Top 8 Evrolige.

ЧОВИЋ О ПЕТРУШЕВУ: Размишљамо о њему и ником другом, видећемо још!

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana je u razgovoru za "Sputnjik" istakao da je budžet 12,5 miliona evra.

- Odlična je hemija, odlični su odnosi. Kao da su rod rođeni. Došli smo do situacije da imamo desetoricu sjajnih domaćih igrača, uz nekolicinu stranaca koji su veoma kvalitetni u svakom pogledu. Mi postajemo perjanica srpske košarke i gledaćemo da zadržimo taj trend. Pritom imamo izuzetnog trenera sa kojim odlično sarađujemo. On je potpuno selektirao tim i dobio igrače koje je tražio. Mislim da je napravio u svakom pogledu dobar tim. Zadovoljstvo je gledati kako ekipa radi u Staroj Pazovi - naglasio je Čović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je govorio i o potencijalnom dolasku Filipa Petruševa, a prokomentarisao je i priče o dolasku Alekse Avramovića.

- Razmišljali smo o Avramoviću svojevremeno, ali smo se dogovorili sa našim navijačima da ne pravimo više prelaske iz Partizana u Zvezdu. To hoćemo da poštujemo u seniorskom timu. Mislim da je Aleksa sjajan čovek i igrač, tako da je meni žao. Možda jednog dana - poručio je Čović i dodao:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Videćemo još. Razmišljamo o Petruševu i nikom drugom. On je igrač Olimpijakosa. Videćemo kako će oni složiti ekipu, da li Filip može da bude slobodan ili ne. Da li će doći, ne mogu da vam kažem. On je na putu potpunog sazrevanja. Ja da sam u NBA timu, spojio bih Petruševa i Jokića. Naše je da probamo. Mi nikome nismo otimali igrača. Petruševa ili nekog drugog. Mi imamo naših 16 - zaključio je Čović.

Podsetimo, Crvena zvezda će prvi meč u novoj sezoni odigrati 22. septembra protiv Dubaija u gostima, dok u Evroligi 4. oktobra ide na noge Parizu.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje