"VERUJTE U SVOJE SNOVE": Ognjen Dobrić dočekan ovacijama u Mladenovcu posle osvajanja bronzane medalje (VIDEO)

Novosti online

25. 08. 2024. u 13:13

Košarkaški klub Crvena zvezda sa ponosom je uvek isticao da je srpski klub i kao takav uvek na raspolaganju našoj košarci i našim nacionalnim selekcijama, od onih najmlađih do seniorske reprezentacije.

ВЕРУЈТЕ У СВОЈЕ СНОВЕ:  Огњен Добрић дочекан овацијама у Младеновцу после освајања бронзане медаље (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ognjen Dobrić, prvotimac crveno-belih, koji je prošao praktično sve mlađe selekcije Srbije, a danas je seniorski reprezentativac, i bronzani olimpijac, dočekan je u u subotu 24. avgusta u svom Mladenovcu nakon osvojene medalje i sjajnih igara koje je prikazao u Parizu kao deo nacionalnog tima.

Dobrić koji je rođen 1994.godine u Kninu, a svoje utočište i novi dom pronašao u Mladenovcu, vratio se u subotu na teren na kome je kao klinac maštao da postane košarkaš Crvene zvezde, reprezentativac Srbije i osvajač svetskih i olimpijskih medalja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- U ovom gradu, na ovim terenima sam odrastao i kada sam bio manji, možda vaših godina, cilj mi je bio da osvojim turnir na ovom terenu. A, evo sada olimpijska medalja oko vrata. Verujte u svoje snove, vredno trenirajte i radite za njih. Hvala vam još jednom, ljudi - rekao je Ognjen Dobrić u subotu uveče u „svom“ Mladenovcu.

Košarkaški klub Crvena zvezda je ovim povodom istakao da će "i dalje, kao i uvek biti na raspolaganju srpskoj košarci, stvaraće reprezentativce, i biti klub u kome će temelj tima kao i naredne sezone činit domaći, srpski košarkaši, među kojima će biti i Ognjen, ali i Dejan Davidovac još jedan osvajač olimpijske bronze u Parizu".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ognjen Dobrić je tokom leta potpisao novi dvogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda sa kojom je već osvojio pregršt trofeja i titula.

BONUS VIDEO DOČEK ZA KOŠARKAŠE: Ovako se u Srpskoj kuću proslavlja olimpijska bronza

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKA SE UDAR JOŠ JEDNE SILE, NA POMOLU VELIKI RAT? Izrael i Hezbolah kažu da ga ne žele, ali svi su spremni za njega