KAKVA BI OVO KOŠARKAŠKA BOMBA BILA: Luka Dončić stiže u Los Anđeles Lejkerse?

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

25. 08. 2024. u 19:14

LUKA Dončić je neverovatnim partijama za Dalas pokazao da spada među najbolje košarkaše na svetu. Slovenac zbog toga privlači pažnju drugih klubova u NBA ligi.

КАКВА БИ ОВО КОШАРКАШКА БОМБА БИЛА: Лука Дончић стиже у Лос Анђелес Лејкерсе?

FOTO: Profimedia

Naime, zanimljiva informacija stigla je iz Amerike - Los Anđeles Lejkersi bi želeli da u svom timu vide sjajnog plejmejkera.

Novinar Ringera Kevin O'Konor, poznat je kao NBA insajder, otkrio je kako "jezeraši" žele da nakon penzionisanja ili odlaska iz kluba Lebrona Džejmsa, dovedu Dončića kao njegovu zamenu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Već sam rekao da Lejkersi razmišljaju o Luki Dončiću u budućnosti. Videćemo hoće li uspeti u toj nameri, Dalas je stigao do finala NBA lige i izgleda sjajno. Možda ovaj plan ni ne uspe, ali Lejkersi svojim postupcima na tržištu jasno stavljaju do znanja da razmišljaju o budućnosti. Neće baš usmeriti sva svoja sredstva na dovođenju skupocenih pojačanja dok je Lebron i dalje tu - rekao je O'Konor.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ostaje da se vidi da li će do ovoga doći. Ukoliko se dogodi nema sumnje da će biti jedan od najvećih transfera u NBA ligi.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

Basket reprezentacija Srbije nije uspela da u Beču osvoji zlato na Evropskom prvenstvu, na koje je stigla kao osvajač pet prethodnih izdanja kontinentalnog šampionata u igri 3 x 3. U velikom finalu Srbi su igrali protiv selekcije domaćina, Austrije, a konačan rezultat bio je 18:17 za nove šampione Evrope. Strahinja Stojačić je imao šut za izjednačenje u poslednjim momentima, potom i za pobedu, ali oba nije iskoristio.

25. 08. 2024. u 19:55 >> 20:00

Komentari (0)

HOROR: Aleksandar (39) bacio ženu i bebu kroz prozor, Milena (36) i dete ostali na mestu mrtvi - nezapamćena tragedija u Moskvi