''DA JE TADA IGRAO VIŠE, SAD BI BIO U NBA!'' Predsednik CSKA o Aleksi Avramoviću

Filip Milošević

27. 08. 2024. u 21:30

Prvi čovek CSKA, Andrej Vatutin, prokomentarisao je dolazak doskorašnjeg košarkaša Partizana i reprezentativca Srbije, Alekse Avramovića u moskovskog velikana.

ДА ЈЕ ТАДА ИГРАО ВИШЕ, САД БИ БИО У НБА! Председник ЦСКА о Алекси Аврамовићу

FOTO: M. Vukadinović

On je imao klauzulu u ugovoru u kojoj je stajalo da može da ode u NBA ligu ukoliko do 20. avgusta pronađe angažman.


- Kad postoji čak i teoretska mogućnost, ne može se bez straha. Ko zna, da je Aleksa imao više vremena na terenu u poslednjoj četvrtini meča sa SAD, potpisao bi za neki klub u NBA. Naravno, imali smo spisak kandidata da zamenimo Aleksu, ali interno, tokom čitavog perioda odlazaka u NBA, verovali smo u najbolji ishod. Siguran sam da ni sam igrač neće zažaliti zbog svog izbora - rekao je Vatutin za Sports ekspres.

Kako je Aleksa odabrao CSKA?

- Zahvalan sam 'našim' Srbima na laskavim komentarima o našem klubu, posebno Nikoli Milutinovu, koji je dosta komunicirao sa Avramovićem tokom predolimpijskih priprema. Što se tiče pregovora, u jednom trenutku nas je Aleksin agent Miško Ražnatović obavestio o mogućnosti odlaska igrača iz Partizana. Uređivanje svih detalja bilo je prilično lako. Jedina mana je bila NBA opcija na kojoj je agent insistirao, ali smo odlučili da pristanemo na ovaj uslov. Uključujući i to jer bismo bismo zaradili njegovim prelaskom u Ameriku. Samim tim bismo mogli da nađemo skupljeg igrača zauzvrat. Iako, naravno, nisam želeo da menjam talenat za finansije.

Postoje informacije da je CSKA pre Avramovića razmišljao o dovođenju Kejleba Homslija i Ognjena Jaramaza.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ne bih voleo da radim besplatnu reklamu za nekog od igrača i komentarišem glasine. Kao što znate, svaka vest o interesovanju CSKA povećava cenu transfera košarkaša. Kada bi za ovo bilo moguće naplatiti kamatu, to bi bio dobar dodatak budžetu. Potpisali smo, u okviru naših mogućnosti, upravo one igrače koje smo želeli i, što je najvažnije, u koje verujemo. Sada je najvažnije da se stvori tim ujedinjen zajedničkim ciljevima, jedinstven tim, a potpisivanje Avramovića, uz svo poštovanje prema njegovom talentu, je deo slagalice koji bi trebalo da pomogne u stvaranju ukupne slike tima. Nema potrebe za super očekivanjima i entuzijazmom, posao tek počinje.

BONUS VIDEO: VELIKO VESELjE: Slavlje igrača FK Radnički Niš nakon što su pobedili Železničar

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

OGLASIO SE MUP: Ako vidite osobu sa fotografije, odmah zovite policiju