OBRT! Zvezda dobila sjajne vesti iz Atine, a da li će i Filipa Petruševa?

Novosti online

28. 08. 2024. u 12:50

ZVEZDA ne prestaje da gleda u Pirej i osluškuje situaciju oko Filipa Petruševa, odnosno da li Olimpijakos ozbiljno računa na reprezentativca Srbije.

ОБРТ! Звезда добила сјајне вести из Атине, а да ли ће и Филипа Петрушева?

FOTO: EPA

Prvo je bila priča da će napustiti Atinu i doći u Beograd, a onda preko noći Jorgos Barcokas je opet računao na Petruševa. I to sve zbog Mustafe Fala, koji se povredio i prve prognoze su bile užasne, odsustvo na duže staze i Filip je morao da ostane u Atini.

Međutim, konačni lekarski nalazi obradovali su Jorgosa Barcokasa. Obradovali su sve navijače Olimpijakosa. Ali i one kojima je Crvena zvezda u srcu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mustafa Fal, centar Pirejaca, neće morati na operaciju i njegov oporavak od povrede ide mnogo boljim tempom nego što je nedavno delovalo. Samim tim, u Olimpijakosu se nadaju da će moći da računaju na 32-godišnjaka u ranoj fazi naredne sezone.

I, takođe, samim tim, pristalice Crvene zvezde se nadaju da postoje veće šanse da bude angažovan Filip Petrušev. Nadaju se da će ljudi iz Olimpijakosa primetiti da imaju mnogo igrača na centarskim pozicijama i da će biti voljni da vrate srpskog reprezentativca na Mali Kalemegdan, odakle je otišao na leto 2023. u NBA ligu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: VELIKO VESELjE: Slavlje igrača FK Radnički Niš nakon što su pobedili Železničar

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA NARKO-TENISERKA: Sa maloletnikom švercovala 8,5 kilograma marihuane, a sada je na suđenju saznala sudbinu