SAD JE SVE POZNATO! Evo protiv koga će Partizan igrati na turniru u Beogradu

Tanjug

28. 08. 2024. u 14:35

Košarkaški klub Partizan ugostiće AEK i Pariz na pripremnom turniru koji će se igrati u Beogradu 13, 14. i 15. septembra.

САД ЈЕ СВЕ ПОЗНАТО! Ево против кога ће Партизан играти на турниру у Београду

FOTO: Z. Jovanović

Kako je potvrđeno Tanjugu, Partizan će organizovati turnir na kom će ugostiti debitanta u Evroligi Pariz, kao i atinski AEK.

Partizanu će to biti dodatne provere pred start nove sezone, pa će tako beogradski klub 7. i 8. septembra gostovati na Siciliji, gde će u polufinalu, 7. septembra, igrati protiv Dertona basketa od 18.15 časova, dok će dan kasnije igrati ili protiv Trapani šarksa ili protiv Golden kingsa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Posle beogradskog turnira i mečeva protiv AEK-a i Pariza Partizan će generalnu probu za start sezone imati na turniru u Atini gde će 22. septembra igrati protiv Panatinaikosa, a dan kasnije protiv Efesa ili Makabija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)