PREVARA VEKA! Rusima se smeje ceo svet, Kolumbijci ih nasamarili kao nikad niko pre

Novosti online

29. 08. 2024. u 10:16

Ruski košarkaški klub Perm savladao je pre nekoliko dana reprezentaciju Kolumbije s rezultatom 155:53 na turniru “Kup prijateljstva”, ali se ispostavilo da ova ekipa nije nacionalni tim južnoameričke države

ПРЕВАРА ВЕКА! Русима се смеје цео свет, Колумбијци их насамарили као никад нико пре

Foto: Printskrin

Kolumbijski košarkaški savez, koji je saznao iz medija da tim koji se predstavlja kao njihova reprezentacija nastupa u Rusiji, saopštio je da ovo nije selekcija te zemlje i zapretio tužbom, prenosi Novaja Gazeta.

U saopštenju, koje je objavljeno na društvenim mrežama, piše da KS Kolumbije nije dobio poziv za učešće na turniru „Kup prijateljstva“ i dodao je da nije dozvolio nijednom klubu da predstavlja ovu državu u Rusiji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Posle nekoliko izveštaja u elektronskim medijima o navodnom učešću kolumbijskog tima na prijateljskom turniru u Rusiji, obaveštavamo javnost da naša Federacija nikada nije dobila poziv da učestvuje na ovom turniru, da Federacija nije poslala nikakav tim u Rusiju, kao i da ćemo preduzeti zakonske mere protiv svih koji su zloupotrebili naše slike i logo - stoji u saopštenju Košarkaškog saveza Kolumbije.

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Andrej Kirilenko, predsednik KS Rusije, objasnio je da je sve dogovoreno putem zvaničnih komunikacija sa KS Kolumbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Naša pozicija je nepromenjena. Sve smo dogovarali samo sa akreditovanim i zvaničnim izvorima. Posle prve utakmice, shvatili smo da je nivo tima Kolumbije veoma nizak. Zbog toga smo promenili program i sistem takmičenja, kako bi se sve nastavilo nesmetano.

A šta se zapravo desilo?

Kako je objavio ruski sports.ru, ovu svojevrsnu prevaru režirao je izvesni Kristijan Moskuera Duran, rođen 1999. u Bogoti, koji se nešto kasnije preselio u Rusiju, gde studira na Arhitektonskom fakultetu u Kazanju. Igrao je košarku na amaterskom nivou, probao i tri na tri.

Ispostavilo se da je Moskuera koristio svoj lični mejl da bi pregovarao sa Ruskom košarkaškom federacijom predstavljajući se kao čovek iz KS Kolumbije. Ako se dokaže da se zaista to i dogodilo, nema dileme da će Moskuera snositi posledice. A, takođe, nema nikakve dileme da će i neko u Savezu Rusije morati da snosi odgovornost, kako je moguće da su ovakav propust dozvolili.

HVANG ŠOKIRAO: Zahvalio navijačima, pa govorio o svom statusu u Zvezdi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

30 MUŠKARACA OTIŠLO DA RADI U NEMAČKU, KAD SU SE VRATILI ŽENE DOBILE RAK GRLIĆA MATERICE: Doktor iz Fronta ispričao hit priču (VIDEO)