VIŠE NEĆE NERVIRATI "GROBARE": Jabusele otišao iz Real Madrida

Tanjug

29. 08. 2024. u 14:22

Francuski košarkaš Geršon Jabusele napustio je Real posle tri godine, saopštio je danas madridski klub.

ВИШЕ НЕЋЕ НЕРВИРАТИ ГРОБАРЕ: Јабуселе отишао из Реал Мадрида

Foto Tanjug

"Real i Jabusele su se dogovorili da okončaju saradnju. Klub želi da pokaže zahvalnost i naklonost Jabuseleu za tri sezone u kojima je nosio naš dres. Real želi njemu i njegovoj porodici sve najbolje u ovoj novoj fazi života", piše u klupskom saopštenju.

Jabusele je sa Realom osvojio Evroligu, dve titule prvaka Španije i Kup kralja, a Partizanovi navijači ga ne podnose otkako je u velikom fizičkom sukobu u plej-ofu Evrolige bacio Dante Egzuma na parket:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nedavno je sa reprezentacijom Francuske osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Parizu, a u finalu protiv Amerikanaca je bio jedan od najboljih na terenu.

Španski i američki mediji su preneli vest da je Jabusele (28) napustio Real jer će narednih dana potpisati za Filadelfiju seventisikserse.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Francuz će se tako vratiti u NBA ligu gde je od 2017. do 2019. godine bio član Boston seltiksa, gde je za dve sezone odigrao 90 utakmica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEKA DOĐE REAL, DA MU POKAŽEMO! Mimović oduševljen što je sa Zvezdom ušao u Ligu šampiona