"BILO JE DOBRO ZA PRVU UTAKMICU, ALI..." Janis Sferopulos sumirao utiske posle pripremnog meča Crvene zvezde

Novosti online

29. 08. 2024. u 15:21

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su u sredu uveče na Palama u Republici Srpskoj prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu u kojoj su upisali trijumf rezultatom 94:53, a nakon meča svoje utiske je izneo strateg crveno-belih Janis Sferopulos.

БИЛО ЈЕ ДОБРО ЗА ПРВУ УТАКМИЦУ, АЛИ... Јанис Сферопулос сумирао утиске после припремног меча Црвене звезде

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Trener Janis Sferopulos u četvrtak nastavlja sa jakim ritmom treninga, a sad je prokomentarisao prvi meč za klupski sajt.

 - Bilo je veoma važno da što smo igrali utakmicu pred našim navijačima na Palama. Bilo im je zanimljivo što mogu da gledaju tim uživo. Veoma smo srećni što smo bili ovde, da smo im pružili zadovoljstvo da gledaju sve igrače koje vole. Ovo je bila prva utakmica u predsezoni, lepa prilika da presečemo seriju teških treninga. Prvi meč za sve da počnu da igraju zajedno. Prerano je da ocenjujemo, ali generalno smo se trudili da budemo dobri. Igrali smo u odbrani kako smo želeli i iskoristili priliku da trčimo po terenu. Veoma sam zadovoljan za prvu utakmicu, iako nije nešto iz čega treba izvlačiti zaključke. Želimo da budemo spremni za prvi zvanični meč - rekao je Sferopulos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Crvena zvezda sledeći meč igra protiv ekipe Igokee u subotu.

BONUS VIDEO: IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREĆA SEZONA PRAKSE ZA OPERATERE U NIS-u: Prvi radni angažman za mlade u Rafineriji i Petrohemiji